HÍREK

2015.12.26
Karácsonyi

Hírlevél

Tisztelt Barátaim, Tisztelt Közönség!

Közeledik a 38. Hobokarácsony, melyet 2015. december 27-én 20 órakor a Fővárosi Nagycirkuszban rendezünk meg. Most a Balance igazi világszámaival tarkíthatjuk a műsort, melyben a kőbányai rockiskola kiugró tehetségű növendékei közül is bemutatkoznak majd.

Jó néhány eddig nem hallott dal is elhangzik az estén, amennyiben az agg ripacs idő előtt nem esik le a kötélről, vagy már igencsak rágós húsát nem kóstolják meg az oroszlánok. (Fekete Péter igazgató úr bölcs előrelátással meghívott nyolc katasztrófavédelmi dolgozót, egy pszichológust, egy zeneakadémiai énektanárt, egy logopédust, valamint Otto Katz tábori lelkészt, hogy szükség esetén feladhassa az utolsó kenetet a hobócnak.)

Szerencsére a zenekar két tagja aktív vadász, így ők magukkal hozzák teljes fegyverzetüket, melyet fel is használnak, ha netalántán a Medve - visszaélve az Önök mérhetetlen türelmével - áriázni és piruettezni kezdene.

Előadásunkat a néhai Csinn-Bumm cirkusz emlékének ajánljuk, melynek 60 évvel ezelőtti előadásán a zenekar egyik tagja rádöbbent, hogy ő is bohóc szeretne lenni. Majd, mivel ez nem sikerült neki, a magyar könnyűzenei szakma legnagyobb bánatára énekelni kezdett és azt az Önök több évtizedes támogatásának köszönhetően máig nem hagyta abba.

Mi várható még? Ez maradjon titok.

Szeretettel várja Önöket Hobo és Bandája!

Földes László "Hobo"