HÍREK

2023.09.12

Hírlevél

Kedves Közönség!

Sok minden történik a közeli jövőben, ezekről szeretném informálni Önöket.

Próbálunk a „Kopaszkutya” koncertre is, ahol nagy örömömre Pálmai Zoli is játszik velünk. Megemlékezünk   néhai társainkról, Póka Egonról, Szénich Janóról, Kőrös Buksiról. A 43 éve készült és betiltott lemez dalait játszuk, kiegészítve az akkori számainkkal. Persze, minden megváltozott az eltelt évtizedek alatt, de mi csupán a zenét idézzük meg, nem azt a kort. (Ezért ne a múltat várják.)

Majdnem elkészült a „Hobo rádió” album és az ősz folyamán jelenik meg. 18 új dalt vettünk fel, ezekből válogatunk majd és november 17.- én mutatjuk be őket lemezbemutató koncerten, a Nemzeti Színház nagytermében. 

Szeptember 19.-én indul számomra a 2023/24-es színházi idény a „Hé, Magyar Joe!”- val,  ezt követi 28.-án legújabb darabom, az „Utcazenész”, amit tavasszal mutattunk be és még csak háromszor ment.

Munka alatt van a „31 dosszié” dokumentumdráma, amit jövő év elején tervezünk bemutatni. Ez a 1963-1989 közötti, politikai rendőrségi ügyeimől szól, kiegészítve az annak idején betiltott dalokkal, stb... 

November 11.-én nyitjuk meg a 3K-ban (Kaszásdűlői Kulturális Központ) a „Hobo Kamaraszínháza” játszóhelyet, ahol kiskoncertek, költői estek és színházi munkák kerülnek színpadra kerülnek sorra havi egy alkalommal. Ezek nem ütköznek a Muzikum-beli klubestek időpontjaival és műsoraival.

 

Szeretettel várok Mindenkit mindenhol!

Üdvözlettel
Hobo